GRILLROOM HET OOSTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2454 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Het Oosten. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 21:36 Altijd lekker vers en goed van smaak!
1 okt 2022 om 19:10 Eten lekker
30 sep 2022 om 21:50 top!
29 sep 2022 om 20:55 Zoals altijd weer lekker
28 sep 2022 om 9:14 Bestelling was verkeerd we hadden met kaas besteld en kregen zonder kaas en het pitabrood was heel erg droog en brak af. Niet lekker
27 sep 2022 om 18:33 Lekker en snel!
25 sep 2022 om 23:39 Eten kan warmer maar de smaak is prima, de bestelde sauzen ontbraken, gelukkig thuis nog een flesje knoflooksaus.
24 sep 2022 om 20:25 Was weer een lekkere maaltijd. Blijft 1 van de betere in Almelo. Top gedaan weer.
24 sep 2022 om 20:02 Wij gingen voor deze toko omdat ze 4.5 sterren hadden, maar wij waren zeer teleurgesteld. Het vlees was hard en zwart, leek wel of het het laatste stukje op de rol was of zo (doner). De salade zag eruit of het al een dag of 3 had geleden.
24 sep 2022 om 19:53 Altijd lekker eten
24 sep 2022 om 17:26 Wat een flauw vreten! Vind niet normaal 20 euro voor een broodje doner en een durum, zeer smakeloos flauw ongekruide doner, Durum doner zit alleen vlees en een bosje uien op, nooit meer dat ik hier bestel, ik ga wel een deurtje veder.. BAH!
23 sep 2022 om 20:23 Zeer goed